sluiten
sluiten

Welkom

Welkom op de site van Jetta Drinks, hoofdspeler op de Belgische markt van drankverdelers. Of u nu cafébaas, restauranthouder, hotelier, vereniging, events organisator of instantie bent: wij staan ter uwer beschikking  en stellen onze vakkennis tot uw dienst. Jetta Drinks is voor u, of zal voor u worden, immers een bevoorrechte partner. Wij zijn erkende professionals binnen de distributie, bevoorrader van tal van café’s, hotels en restaurants. Wij leveren bier, water, soft drinks, non-alcoholische dranken, verfijnde wijnen, sterke dranken, warme dranken en tapinstallaties.

Een grote depot te Grimbergen, een high performance dienst naverkoop, een team van real estate en legal consultants ter uwer beschikking, alsook een team van commerciële professionals die u horen en aan uw kant staan, dragen allemaal bij tot het bieden van een service van grote omvang, gebaseerd op nabijheid en kwaliteit . Wij nodigen u graag uit om via deze site snel een duidelijk beeld van ons bedrijf te krijgen.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

MOGADOR ZUID
Graaf van Egmontstraat 52 , 2000 Antwerpen

Na een jaar van afwezigheid is één van Antwerpen's places to be, cocktailbar aka champagnebar terug open!

Anthony Van Isacker (Capital), Max Van Dessel (Apropos, Hemingway) en Erik Michielsens hebben de bar terug nieuw leven ingeblazen!

Mogador Zuid is er terug zijn oorspronkelijke staat, met overheersend zwart en wit, dj-booth achteraan, grote toog links in het midden, kleine zwarte laké tafeltjes met zeteltjes aan de rechterkant, zwarte gordijnen en drie prachtige lusters.

MOGADOR%20pic%202.jpg

Mogador Zuid zal er wederom voor zorgen dat de Antwerpse party people elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag terecht kunnen in een mooie fancy bar waar de nadruk ligt op champagne en 5 cocktails van hoog niveau op de toplokatie van de stad!

Openingstijden: do-vr, zo 17:00 - 2:00 za 17:00 - 3:00

Wilt u klant worden?
Klik dan hier om al uw gegevens in te vullen en zo snel mogelijk te genieten van onze diensten.
Feesten - Evenementen.
Een feest of evenement gepland? Dan zijn wij uw ideale partner!
> Lees meer .

Online Horeca promotiefolder